7 Bilgeler şarap

Anaxagoras Reserve adındaki bu yerli beyaz şarabın alkol oranı 143tir. Kaşar gravyer eil peynirleri ve bal Karstan.


Yedi Bilgeler Khilon Sauvignon Blanc 2019

Bilge ve Glgn ile emeklilik hayali olarak kurdukları ama emekliliği bekleyemeden inşa ettikleri 7 Bilgeler şaraphanesinde grştk.

7 bilgeler şarap. 133 derece alkoll Almanyadaki Mundus Vini yarışmasından altın madalyalı. Kendinizi gney fıransada gibi hissedeceksiniz. Goz alabildigine uzum baglari ve zeytin agaclariyla cevrili otelin odalari da son derece konforlu ve ince bir dusunceyle hazirlanmis.

Yedi Bilgeler Şarapılıkı Yedi Bilgeler ilk duyduğum gnden beri bir merak var iimde. 7 bİlgeler pythagoras reserve 2014 İzmİr Seluk yakınlarındaki bağların Merlot Malbec Cabernet Sauvignon ve Shiraz zmlerinden yapılmış. Şarap keyifliydiyediklerimiz bizi orta dzeyde tatmin ettiFiyatlar olması gerektiğinden bir tık stteydi.

Olabildiğince doğal katkısız ve taze rnler. Servis ve karşılama epey ktyd. 7 Bilgeler markasının İzmir blgesindeki bağlarında Chardonnay zmnden retilir.

İşte sorularımıza aldığımız yanıtlar. Aydın-kuşadası yolu zerinde amlık-kirazlı sapağının az ilerisinde yer alan restoran butik otel şarap reticisi nefis mekan. Tarhana ve otlar civar kylerden.

Bu toprakların hikayesini keşfetmeye hazır mısınız. Burunda bğrtlen erik ahududu gibi meyvalar tatlımsı cafcaflı bir gsteri sunuyor. 11232019 7 Bilgeler markasının İzmir blgesindeki bağlarında Chardonnay zmnden retilir.

Anaxagoras adındaki bu yerli beyaz şarabın alkol oranı. Her bilgenin adı bir şaraba verilmiş. 7 Bilgeler Lasos Rose.

şarapları butik bir şekilde retmeye devam ediyorlar. Fııdan gelen tatlı baharatlar ve vanilya aromaları kibarca bu. Asıl meslekleri doktorluk olan ift adını Egede yaşayan felsefecilere ithafen 7 Bilgeler koydukları bu tesiste nl.

Kullanım fıılarda olgunlaştırılmış CFranc CSauvignon Merlot P. 75 cl 750 ml Seluk ilesindeki bağların Shiraz zmlerinden retilmiş blgede yaşamış antik ağ filozoflarından birinin adı verilmiş. Hem şarap retip hem de bağların ierisinde bir otel işletmek şahane bir fikir.

See 3 photos from 22 visitors to 7 Bilgeler Şarap Evi. Şu anda 5 eşit şarap mevcut. Ancak byle bir işe Trkiyede soyunmak iddialı malumunuz.

Hepsi dengeli iimleri rahat aromaları. Burun nde ve ezilmiş iekler siyah kiraz bğrtlen beyaz biber biberiye katran ve krema dokunuşları gibi aromalarla zengin ve katmanlı. Shiraz Merlot Petit Verdot.

İzmir blgesinde adını sıka duyduğumuz 7Bilgelere ait 2017 rekolte ve Shiraz zmnden retilmiş bu şarap bizi heyecanlandırdı ve beğenimizi kazandı. Yedi Bilgeler butik otelde dogayla basbasa bir tatilin tadini cikarabilirsiniz. Zeytin ve zeytinyağı 7 Bilgelerin bahesinden.

7 Bilgeler Seluk Bilinen ilk 7 filozof Thales Bias Solon Khilon Pittakos Periandros Kleobulos tan ismini alan 7 Bilgeler şarap evi şaraplarına da bu filozoflarını adını vermiş. Inadına şarap inadına kalite. Mzikli geceyi de denemek gerek.

7 Bilgeler den Malbec karakterini 44 yansıtan mkemmel bir şarap. Keyifle yemek yiyip şarap iip araba kullanamam diyen mşteriler iin ise 6 odalık bir butik otel hizmete hazır. İyişarap zerinde rekoltesi 2017 olanı.

Yedi Bilgelertel Efese 7 km Meryem Anaya ise 12 km uzaklıkta. 862016 Tam bir hayal kırıklığıydı. 7 Bilgeler Solon Attica Malbec 2019.

75 cl 750 ml 7 Bilgelerin Denizli-Gney Platosunun 840 metre rakımlı bağlarının Sauvignon Blanc zmlerinden yapılmış olan şaraba blgede yaşamış antik ağ. Yedi Bilgeler antik ağda İyonyada yaşayan 7 bilgeden geliyor. Bilge ve Glgn Yamen iftinin şarap tutkusundan ortaya ıkan bu bağın ierisinde retim tesisi Trkiyenin ilk Butik Şarap Oteli Vinifera Hotel ve iy Restaurant yer alıyor.

Otelin kendi uretimi olan saraplari ise muazzam. 7 bİlgeler thales miletos merlot 2016 İzmİr Seluk yakınlarındaki bağların Merlot zmlerinden yapılmış blgede yaşamış antik ağ filozoflarından birinin adı verilmiş. 7 Bilgeler Khilon Marka.

Felsefi dşnce ve şarap. 7 Bilgeler Hippokrates 2019 Canlı ışıldayan derin yakut renkli. 11112013 yedi bilgeler şarap oteli.

Yedi Bilgeler Şarapılık ve Şarap Oteli 1. Elik tanklarda 23 gnlk fermantasyon sonrası 40ı Fransız meşe fıılarda 12 ay dinlendirilip tankta olgunlaştırılan 60lık kısmı ile karıştırılarak. 7 Bilgeler Solon Attica Shiraz 2017.


7 Bilgeler Bias Priene Reserve 2015 Izmir Degustasyon


2019 Yilinin En Iyi Yerli Saraplari Adim Adim Gurme


7 Bilgeler Anaxagoras Chardonnay 2019 Keyifnotlari


Otel Yedi Bilgeler Selcuk Trivago Com Tr


7 Bilgeler Bias Priene Reserve 7 Bilgeler Bias Priene Reserve Sarabi By Iyisarap Medium


LihatTutupKomentar