Can Topsakal şarap

İlk şaraplarını piyasaya srmeleri 2010 yılında olmuş. 15 yıl nce ilk rnlerimizi vitrine ıkardık.


30 Bottles From Bordeaux You Should Buy Right Now Sparkling Wine Cocktails Sweet Wine Wines

To avoid this cancel and sign in to.

Can topsakal şarap. Nolog Xavier Vignon istihdam edilebilmiş. Trakyada faaliyet gsteren ve kendi bağlarında harikalar yaratan dostlarla birlikte gerekleştirdiğimiz proje her geen yıl daha da geniş kitlelerin ziyaretleri ile g. Uzun yıllar gemi inşa sektrnde ve borsada yatırımlar yapıp yneten Topsakal halen Barbare markası ile şarap reticiliği yapmaktadır.

Barbare Şarapları Can Topsakalın vizyonu ve Fransadaki kuvvetli ilişkileri sayesinde ortaya ıkmış Chateau-neuf-du-pape ve Bordeauxu rnek almışlar. Can Topsakal ve Barbare Şarapılık. Retim alanı gezimiz sırasında Barbare şaraplarının yneticisi zcan Bey şarapılığın uzun yıllar geince sonu.

Civarında bağa uygun araziler toplamaya başlamış. Mehmet Can Topsakal ayrıca şarap retimi de gerekleştiriyor. 56 yaşındaki iş adamı Topsakal tersane sahibi.

- 230 dnme Cabarnet Sauvignon Merlot Syrah Grenache Mourvedre zmleri dikmiştim. Provided to YouTube by TuneCoreSıcak Şarap. İşadamı ve girişimci olan Topsakal uzun yıllar gemi inşa sektrnde şirket ynetiminde bulundu.

Barbare Bağlarında bağlarını ve şaraphanenin kurucusu Can Topsakal Barbare Bağlarında salkım seyreltmeyi anlatıyor Sosyal Medyada Paylaş Yazı dolaşımı. 2002 yılında ise 230 dnmlk araziyi Fransız danışman nderliğinde bağlara dnştrmş. Fransada niversite eğitimi sonrasında restoran işletmeciliği yapan ve Chateau-neuf-du-pape blgesindeki Chateau Cabrieres ve Chateau Maucoilin sahibi ile arkadaş olan Can Topsakalın tutkusu olan şarap işine girmek istemesi ile 2000 yılında Barbare hikayesi başladı.

2000 yılında Tekirdağın Barbaros kasabası ve Yazır ky. 2000 yılında Tekirdağın Barbaros kasabası ve Yazır ky. Galatasaray Lisesi ve Fransa Aix-Marseille niversitesi İktisat Fakltesi Mezunu.

İstanbulda belirlenen noktadan misafirlerimizle birlikte hareket ediyoruz. Eşmeden Tekirdağa kadar toprak ve mikroklima araştırması sonucu bağcılığa uygun toprağı ve konumuyla. Topsakal halen Barbare markası ile şarap reticiliği yapmaktadır.

BAŞKANDAN Yılın Turizm dl. Araştırmalar sonucunda denizden gelen serinletici hava ve gneşin ısısının buluşma noktası olan gnmzde Barbare Bağları olarak anılan şarap bağları kurulur. Barbare Bağlarında bağlarını ve şaraphanenin kurucusu Can Topsakal Barbare Bağlarında salkım seyreltmeyi anlatıyor.

Alınan bir sektr olduğuna dikkat ekiyor. Can Topsakal ve Barbare Şarapılık. Fransada niversite eğitimi sonrasında restoran işletmeciliği yapan ve Chateau-neuf-du-pape blgesindeki Chateau Cabrieres ve Chateau Maucoilin sahibi ile arkadaş olan Can Topsakalın tutkusu olan şarap işine girmek istemesi ile 2000 yılında Barbare hikayesi başladı.

Eşmeden Tekirdağa kadar toprak ve mikroklima araştırması sonucu bağcılığa uygun toprağı ve konumuyla. Barbare Bağları Can Topsakal ile Salkım Seyretme. Can Topsakal denizdeki dalganın stresini bağlarından rettiği Barbare adını verdiği şarapla atma fırsatı yakaladı.

Batuhan KordelSıcak Şarap 2019 Batuhan KordelReleased on. Hedefim sadece kırmızı şarap retmekti. 2002 yılında ise 230 dnmlk araziyi Fransız danışman nderliğinde bağlara dnştrmş.

Videos you watch may be added to the TVs watch history and influence TV recommendations. Ama btn bunlar Can Beyin belirttiği gibi para iin değil keyif iin yapılan şeyler gzel şeyler hoş şeyler. If playback doesnt begin shortly try restarting your device.

Danışman olarak arkadaşlık bağları sayesinde nl. Barbaros Bağevi Barbare şaraplarının yaratıcısı Can Topsakal da başka bir ılgın şarap gnlls. Can bağcılık ve Şarapılık.

2 talking about this. 10262014 Mehmet Can Topsakal. 1958 İstanbul doğumlu olan Mehmet Can Topsakal Galatasaray Lisesi mezuniyetinin ardından Fransa AIX-Marseille niversitesi İktisat Fakltesinin bitirdi.

Sahibi Can Topsakal 2001 yılında bağları alarak şarapılık işine başlamış. İlk durağımız olan ŞATONUZUN BAĞLARIna varıyoruzKısa bir dinlenmenin ardından yapılan retimle ilgili işletme sahiplerinden bilgi alıyor ve sorularımıza cevap buluyoruz. Turizm Gastronomisi ve Yaşam Dergisi OTELRESTAURANTCAFECATERING.

Barbaros Bağevi Barbare şaraplarının yaratıcısı Can Topsakal da başka bir ılgın şarap gnlls. Can Topsakalın 2000 yılında işe koyulmasıyla beraber Barbare şaraplarının hikayesi başlar. Civarında bağa uygun araziler toplamaya başlamış.

İngilizce ve Fransızca bilmektedir.


Save To Bottle Folder Save To Bottle Folder Save To Bottle Folder Bottle Folder Save Attac Glass Bottle Crafts Glass Bottles Art Wine Bottle Crafts


Custom Wine Barrel Table Etsy Wine Barrel Table Barrel Table Wine Barrel Furniture


Best Wines For Beginners Favorite Affordable Wine Best Red Wine Best White Wine Best Rose W Good Wine Brands Best Wine To Drink Sweet Wines For Beginners


Wein Malerei Weinregal Weinregale Weinkeller Weinregal Weinregale Weinkeller Weinregal Weinregale Wein Mobel Wine Painting Wine Art Wine


Photography Bread Butter Wines Bread And Butter Wine Wine Websites Wine Bottle


LihatTutupKomentar